Inkasso-abonnement

 


Inkasso-abonnement er Inkassoenhedens abonnementsordning, der giver din virksomhed mulighed for at få inddrevet gæld let, hurtigt og effektivt i løbet af året uden at skulle tænke på basis omkostninger på hver enkelt sag.

Vores abonnementet giver dig som klient ret til at få behandlet et ubegrænset antal inkassosager indenfor Danmarks grænser (dog ikke Færøerne og Grønland) i løbet af det år inkassoabonnementet dækker.

Nemt og bekvemt for dig, der vil spare tid og penge på dyr og besværlig inddrivelse.

Inkassobehandlingen tilknyttet abonnementet omfatter typisk udsendelse af to inkassoskrivelser pr. oprettet sag, og herudover søger vi at kontakte debitor telefonisk, og i nogle tilfælde også personligt. I tilfælde hvor debitor ikke kan betale den fulde fordring på én gang, søges indgået en afdragsordning og/eller frivilligt forlig med debitor. Styring af indbetalinger/afdrag fra debitor indgår i inkasso-abonnementet, og sagen afsluttes først når det fulde beløb er indbetalt fra debitor.

Abonnementet dækker endvidere generel juridisk rådgivning omkring selve inkassoprocessen for hver enkelt sag, samt rådgivning og vejledning om korrekt udfærdigelse af rykkerskrivelser, renteberegning m.v.

Såfremt det viser sig nødvendigt at videreføre sagen via retslig inkasso omfatter inkassoabonnementet den grundlæggende forberedelse til retslig inkasso, mens selve retssagen vil blive faktureret udover abonnementet.

Inkasso-abonnementet koster kr. 2.500,- pr. år eller kr. 299,- pr. løbende måned i 12 måneder.

Abonnementet betales forud, og gælder den virksomhed der fremgår af fakturaen for abonnementet.

Vi vil være Danmarks effektiveste inkasso bureau, vi sætter derfor en ære i at skabe resultater, det vil sige inddrive dine penge og at følge sagerne helt til dørs, kontakt os derfor allerede i dag for at bestille dit inkasso-abonnement.

 
 

            
 
       
Retur til forsiden